Tilbage til nyheder

FVK kvadrillen 2014 af Katrine Steen (+ videolink)

12 juli 2014

Træningen til FVK’s kvadrille foregik over 5 træningsgange, hvor 16 ryttere og 5 vogne trænede lige efter hinanden. Som sædvanligt var der lidt forvirring omkring programmerne de første par gange, men efter de blev rettet til, kom der et godt flow på det. Vi skiftedes også til at medbringe kage (og mere end én!). Dette var mit 7. år i kvadrillen, og det er lige sjovt og hyggeligt hvert år! Man lærer nye mennesker at kende, lærer noget om sig selv og sågar om sin hest.

12 af de 16 ryttere tog efterfølgende til Hjørring dyrskue d. 20/6, hvor vi fik fin opstaldning og gratis mad. Opvisningerne foregik om aftenen, men vejret var rigtig godt  der opstod dog en mindre sandstorm i ringen, hvilket resulterede i at mange af hestene blev mere urolige end normalt, men det var der vist ikke mange, der lagde mærke til – vi fik ros alligevel.

12 ryttere og vognene tog også til Landsskuet i Herning, som foregik fra torsdag d. 3/7 til lørdag d. 5/7. Opvisningerne var dog kun om fredagen og lørdagen, men nogle af showhestene blev også udstillet, og det startede om torsdagen. Om fredagen viste vognene deres opvisning på grusbanen, og rytterne red derefter i dyrskueshowet i den Store Ring, som startede lidt senere. Lørdag var det den omvendte rækkefølge, så rytterne red opvisning på grusbanen og vognene i dyrskueshowet, da de selvfølgelig ikke skulle snydes for den fantastiske følelse man får, når man opviser foran så mange mennesker.

Jeg er helt frisk på endnu en omgang kvadrille, og kan klart anbefale det til andre!

Katrine Steen

Link til video af Kvadrillen på Gl. Estrup: