Send dine stævneresultater ind

2009 var første år, hvor Fjordhestens Venner Kronjylland samlede stævneresultater ind fra medlemmerne og projektet fortsætter i 2016. Tanken bag er, at sportsresultaterne er lige så vigtige som avlsresultaterne og at der ligger en stor pr-værdi i at vores kuske og ryttere viser fjordhesten frem til ride- og kørestævner. Det er samtidig tanken at give vores medlemmer mod på at starte stævner og at være med i en venskabelig indbyrdes konkurrence.
Fjordhestestævner tæller naturligvis også med og her gælder det selvfølgelig om at vise flaget for Fjordhestens Venner.
Man skal være personligt medlem af Fjordhestens Venner Kronjylland for at kunne deltage.

Man konkurrerer på lige fod, dvs. at pointene gives efter ekvipagens placering, uanset niveau.

 

Der henstilles til at deltagerne udviser sportsånd, så man starter de klasser, der svarer til ekvipagens niveau. For at sikre en fair konkurrence, kan hver ekvipage højst opnå point for tre 1. pladser i hver klasse (f. eks. LC2). Yderligere 1. pladser honoreres som deltagelse uden placering, dvs. med 1 point. De indberettede oplysninger skal være angivet korrekt. Et indberettet resultat tæller kun med i ranglistepointene, såfremt ekvipagen har været startberettiget i den pågældende klasse. 

Pointskalaen ser således ud:
1. plads: 6 p.
2. plads: 5 p
3. plads: 4 p
4. plads: 3 p
5. plads og nedefter: 2 p
Ingen placering, men gennemført klasse: 1 p

 

Ikke-gennemførte (diskvalifikation eller opgivet klasse) eller ikke-godkendte klasser (under 50% i dressur) tæller ikke.
Fejlagtige indberetninger slettes.

 

Husk at det er placeringen, der tæller. Hvis der er tre placeringer og man er nr. fire, har man ikke en 4. plads, men er uplaceret. Man skal ikke selv skrive point på, kun placeringen.

Ved springning anføres klasse/højde og metode. I B0-klasser tæller en fejlfri runde som en 3. plads ifølge Dansk Rideforbunds regler. Har man en gennemført runde i metode B0, men med fejl, skriver man ”0” i Placering.

For at resultatet bliver ført på listen, skal skemaet ”Stævneresultater” udfyldes. Se eksempel herunder.

 

Resultaterne sendes via link på www.fjordkron.dk og skal indberettes senest 14 dage efter at resultatet er opnået. Dog kan resultater opnået i perioden 1. januar – 31. januar indberettes til og med 14. februar.

 

Lisbeth Pedersen samler oplysningerne og giver point, og resultatet bliver offentliggjort i det første nr. af Medlemsinformation i 2017, på www.fjordkron.dk og på foreningens Facebookside i januar 2017. Diplom og rosetter uddeles på generalforsamlingen i februar.

 

Indberetningsformular

Rytters navn

E-mail (skal udfyldes)

Ejers navn

Hestens navn

Reg / Stambogsnr

Dato

Sted

Art - klasse - metode

Placering

Profil billede (kun første gang du indberetter)

© 2013 Fjordhestens Venner Kronjylland

wordpress design by klinggaard