Tilbage til begivenheder

Kronjyllands Terrænprøve 2018

Dato

06 maj 2018 09:00

Adresse

,

Beskrivelse

STARTTIDERNE:
terraenproven-starttider

Fjordhestens Venner Kronjylland inviterer til terrænprøver Søndag den 6. Maj 2018

Kl. 1 Træningsterræn Let – afholdes kun hvis kl. 2 har minimum 15 starter

Kl. 2 Terræn Let – kræver minimum 15 starter

Kl. 3 Terræn Middel – kræver minimum 8 starter
Camilla Lund og Kalinka Thorsø, Terrænprøve 2015

Praktiske oplysninger:

Terrænridningen afvikles hos:
Lene og Morten Steen Søholmene 5, Svinding, 8920 Randers NV

Pris for deltagelse:  Træningsterræn: 125,- Let/middel: 125,-

Indsættes på konto: 9324-3240009721

Tilmelding sendes til:  Kristine Gørup Nielsen Smedestien 17,  8410 Rønde Mail:   fvkstaevne@gmail.com

Tilmeldingsblanket: tilmeldingsblanket

Sidste tilmelding den 14. april 2018 – tilmelding er først gældende når startgebyr er indbetalt.

Efteranmeldelser modtages kun i det omfang tidsplanen tillader det og mod dobbelt startgebyr.

Der rides efter Fjordhesten Danmarks terræn reglement. Se beskrivelserne af træningsterræn, Terræn Let og Terræn Middel i Fjordhesten Danmarks terræn reglement på www.fjordhest.dk under Sport, 2018.

Program/startliste:  Program og startliste vil være på fvk´s hjemmeside www.fjordkron.dk ca. 5 dage før terrænprøverne afvikles.

Opstaldning  Der er ikke mulighed for opstaldning

 Terrænprøverne er åbne for Fjordheste med bordeaux og blåt pas samt gule heste med grønt pas.

Medlemskab Medlemskab af Fjordhesten Danmark og Fjordhestens Venner Kronjylland er ikke påkrævet.

Mulighed for mad Fjordhestens Venner Kronjylland giver mulighed for at der kan forudbestilles et måltid mad til 75 kr. Mulighed for at købe mad, hvis der ikke forudbestilles sammen med tilmelding vil være begrænset. Der vil være mulighed for at købe kaffe, samt øl og sodavand hele dagen.

Udstyr:
Der rides med spændt, godkendt ridehjelm. Godkendt sikkerhedsvest kræves.
Der rides med støvler eller korte støvler og leggins (rytterens læg og ankel skal være beskyttet, ’ukurant’ fodtøj uden hæl, såsom løbesko, er ikke tilladt).  Der må rides med pisk eller sporer eller ingenting  Der må rides med glat 2- eller 3-delt trense- eller muffebid eller med bidløst hovedtøj (bosal (ægte hackamore) eller snoregrime, men ikke med den mekaniske hackamore).  Klokker, gamacher og strygere er tilladt. Bandager er tilladt, hvis de er forsvarligt påsat og lukkede.  Fortøj og halerem er tilladt. Martingal og andre hjælpetøjler er ikke tilladt.

Ruten:
Inden prøven gås ruten igennem til fods med rytterne med information om forhindringerne. Noget af ruten vil muligvis gennemgås i bil. Hvis en hest nægter at passere en forhindring, er det tilladt for rytteren at stå af og trække hesten igennem. Dette honoreres meget lavt, men er dog bedre, end hvis hesten slet ikke passerer forhindringen.  Det er kun tilladt de ekvipager, der er tilmeldt prøven at ride i prøveterrænet, men alle er velkomne til fods med respekt for de deltagende ekvipager.

Afmærkning af ruten:
Ruten afmærkes tydeligt. Der, hvor der vil kunne opstå tvivl for rytteren, vil der være markering med farvede pile eller skilte.  I forhindringsområderne, og hvor der er en snævrere afgrænset linieføring, vil der være opsat røde og hvide markeringer, hvor rød afmærkning skal være på højre hånd og hvid afmærkning på venstre hånd. Der kan være påført bogstaver for at indikere rækkefølgen (f.eks. A,B,C).

Uheld for såvel ryttere/heste/hjælpere/publikum m.v. og det ansvar der måtte følge deraf, er Fjordhestens Venner Kronjylland uvedkommende. Det samme gælder tyveri og skader på personer eller udstyr.

© 2013 Fjordhestens Venner Kronjylland

wordpress design by klinggaard